Uw winkelwagen is leeg

Verjaardag

Er is er één jarig! En dat mag gevierd worden, hoe oud of jong iemand ook wordt. Vogens de overlevering geven we elkaar al sinds de Middeleeuwen bloemen om onze gevoelens over te brengen en belangrijke gebeurtenissen te markeren. Een verjaardag is misschien wel de belangrijkste gebeurtenis van het jaar. De geboorte wordt herdacht en een nieuw jaar wordt gevierd. Eén en al vrolijkheid. Immers, wie wordt er nou niet blij van een bloemetje voor zijn of haar verjaardag?

Verjaardagsboeket kiezen

Weet je niet goed welke bloemen je moet kiezen voor een verjaardag? Het fijne is dat voor een verjaardag eigenlijk alles kan! De beste tip is om na te denken wat goed bij de jarige past. Rozen voor je geliefde, een bos gemengde tulpen voor een warm en elegant persoon of een grote, felle bos zonnebloemen voor het zonnetje in huis! Een happy birthday-bloemetje is heel persoonlijk en tegelijkertijd kan je er niet mee de mist in gaan! Was het maar zo makkelijk met alle verjaardagscadeautjes!

Een bos bloemen voor de jarige is altijd een goed idee. Of iemand zijn verjaardag nu uitgebreid viert, of het liever klein houdt; iemand feliciteren met een boeket is een prachtig gebaar. Niets zegt beter ‘gefeliciteerd’ dan een fleurige bos bloemen. Schrijf er een persoonlijk kaartje bij en laat je bos bloemen direct bezorgen door Bloemenatelier Jan van der Heijden.

Daarom bloemenatelier.nl:

Vragen? Stel ze direct:
050-501 82 61


Bekijk ook onze winkel

Heerestraat 117
9301 AE Roden

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag   9.00-17.30
Woensdag   9.00-17.30
Donderdag   9.00-17.30
Vrijdag   9.00-17.30
Zaterdag   9.00-17.00