Uw winkelwagen is leeg

Veldboeketten

Veldboeketten zijn hip. En daar is een goede reden voor! De losse stijl van binden geeft een veldboeket een nonchalante, natuurlijke uitstraling en zorgt voor een kleurrijk rustpunt in huis.

Veldboeketten passen bij ieder seizoen. Door de combinatie van bijvoorbeeld bloemen, grassen en fluitenkruid, roept een veldboeket al snel een beeld op van een warme, glooiende zomerweide. Maar met een frisse bos veldbloemen haal je ook de lente in huis! Een ingetogen veldboeket met frisgroene en witte kleuren past perfect bij de romantiek van besneeuwde daken en velden in de winter. En door de verschillende kleuren, vormen en hoogtes is ons veldboeket Eye catcher een ware explosie van herfstkleuren! 

Hippe plukboeketten

Hippe plukboeketten zijn het perfecte cadeau voor je trendbewuste vrienden en familieleden. Je geeft de vrolijkheid van een klassieke bos bloemen, gecombineerd met de hippe stijl van schikken. Veldbloemen maken je cadeauboeket nét een beetje eigenwijzer. Een gegarandeerde hit.

Bloemenatelier Jan van der Heijden levert de mooiste veldboeketten, inclusief royale cilindervormige vaas. Bestel je je veldboeket voor 12:00 uur, leveren we dezelfde dag nog. Bovendien bieden we je zeven-dagen-versgarantie, waardoor je altijd een week lang kunt genieten van een fris plukboeket. We hanteren lage bezorgkosten; in de regio zelfs de laagste van Nederland! En als je vragen hebt, of speciale wensen wilt doorgeven, aarzel dan niet om contact op te nemen. Net als in onze winkel, staan we ook voor onze webshopklanten altijd klaar!
 

Daarom bloemenatelier.nl:

Vragen? Stel ze direct:
050-501 82 61


Bekijk ook onze winkel

Heerestraat 117
9301 AE Roden

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag   9.00-17.30
Woensdag   9.00-17.30
Donderdag   9.00-17.30
Vrijdag   9.00-17.30
Zaterdag   9.00-17.00