Uw winkelwagen is leeg

Bloemist Roden en omstreken

Al heel wat jaren besteden wij met veel plezier grote hoeveelheden energie en tijd aan onze passie: bloemen en planten. We doen alles om u te laten delen in de vreugde en vrolijkheid, die bloemen in ons leven brengen.

In ons werk zien we twee belangrijke onderdelen: ten eerste de bloemenwinkel in Roden, inclusief de webwinkel en daarnaast - misschien wat minder zichtbaar, maar zeker niet minder belangrijk - allerlei opdrachten voor grote en kleine arrangementen, in de regio en over de hele wereld. We krijgen regelmatig aanvragen voor prachtige, uitbundige arrangementen, waarbij bloemen een essentiële plaats innemen. Met de aankleding van feesten, paleizen, congressen en kerken hebben we al veel indruk gemaakt. Ook uw feest geven we graag extra allure met een stijlvolle bloemendecoratie. Dat wordt extra genieten voor u en uw gasten!

Bloemenwinkel met aandacht voor u!

Wij leveren al jaren een uitgebreid assortiment hoogwaardige kwaliteitsproducten op het gebied van bloemen, planten en bijbehorende accessoires. Beiden zijn wij verantwoordelijk voor de inkoop en de creatieve uitstraling van ons bedrijf. Persoonlijke aandacht voor de klant staat voorop, zowel in de bekende, traditionele winkel als in de webwinkel. De combinatie van bloemen en planten met Mobach keramiek en hoogwaardig glaswerk van het Italiaanse merk IVV maakt onze winkel bijzonder. Als u binnenstapt, voelt en ruikt u meteen wat wij bedoelen.

Wilt u uw contacten met vrienden en familie verstevigen of een extra accent geven, dan is een bezoek aan bloemenwinkel in Roden een must.

       

 

Bloemenwinkel Roden

Jan en Jenny v.d. Heijden.

 

Daarom bloemenatelier.nl:

Vragen? Stel ze direct:
050-501 82 61


Bekijk ook onze winkel

Heerestraat 117
9301 AE Roden

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag   9.00-17.30
Woensdag   9.00-17.30
Donderdag   9.00-17.30
Vrijdag   9.00-17.30
Zaterdag   9.00-17.00