Uw winkelwagen is leeg

Mobach Keramiek Roden

We zijn trots op de collectie Mobach producten die we in onze winkel hebben staan. Mobach Keramiek is modern vormgegeven aardewerk en wordt met de hand gemaakt. Als uniek product, of in kleine series. Alle keramiek wordt voorzien van het Mobach stempel. Bij Bloemenatelier Jan van der Heijden hebben we de grootste collectie Mobach keramiek van Noord-Nederland.

Unieke kwaliteit van eigen bodem

De eigenzinnige, Nederlandse stijl van Mobach is onmiskenbaar. Utrechts vakwerk, dat de hele wereld over gaat. Al sinds 1895 draait de pottenfabriek zonder onderbreking op volle toeren. Vijf generaties Mobach werkten en werken iedere dag met liefde aan het unieke aardewerk. Met de hand. Het handvormen, glazuren en bakken zorgen ervoor dat ieder stuk keramiek uniek is. Modern en toch tijdloos.

Mobach keramiek wordt veel gebruikt door stylisten en binnenhuisarchitecten. De familie Mobach staat op beurzen in Parijs en Frankfurt. Veel beroemdheden hebben de keramiek in huis, maar bij Mobach houden ze vast aan hun identiteit. Ieder jaar bij het open huis staat de fabriek weer vol met buurtbewoners. Deze benadering en de liefde voor het ambacht vertalen zich door in de puntgave designs van Mobach.

Grootste aanbod Mobach keramiek

Ervaar het in onze winkel

In onze winkel in Roden laten we je graag onze Mobach collectie zien. Ervaar het vakmanschap en bepaal zelf welk product het beste past bij jouw interieur. We adviseren je graag onder het genot van een kop koffie!

Bekijk hier de adresgegevens en de openingstijden van onze winkel in Roden.


Daarom bloemenatelier.nl:

Vragen? Stel ze direct:
050-501 82 61


Bekijk ook onze winkel

Heerestraat 117
9301 AE Roden

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag   9.00-17.30
Woensdag   9.00-17.30
Donderdag   9.00-17.30
Vrijdag   9.00-17.30
Zaterdag   9.00-17.00