Uw winkelwagen is leeg

Liefde

Liefde. De mooiste emotie die er bestaat. Perfect gesymboliseerd in de weelderige vorm en schitterende kleuren van een roos. Krachtig en kwetsbaar tegelijk. Volgens de oude Grieken was de roos van nature wit. Totdat Cupido, god van de liefde, per ongeluk zijn wijn over de roos morste. Sindsdien kennen we de rode roos als het ultieme teken van liefde. Er zit zelfs uitgekiende symboliek in het aantal rozen dat je cadeau doet aan je geliefde: één roos betekent liefde op het eerste gezicht, twaalf rozen geef je bij een huwelijksaanzoek, met zesendertig rozen verklaar je nieuwe liefde, en als je helemaal hoteldebotel bent geef je er maar liefst honderd en één!

Bloemen voor je geliefde

Dat betekent overigens niet dat andere bloemen misstaan om je liefde te betuigen! Bloemenatelier Jan van der Heijden biedt een ruime keuze aan liefdesboeketten om je liefde op klassieke, of juist originele manier over te brengen.

Een oer-Hollands en oh zo romantisch rijmpje luidt: rozen verwelken, schepen vergaan, maar mijn liefde voor jou blijft altijd bestaan. En hoewel rozen inderdaad vergaan, garandeert Bloemenatelier van der Heijden zeven dagen versheid! Voor de rozen dan. De liefde duurt hopelijk nog veel langer. 

Daarom bloemenatelier.nl:

Vragen? Stel ze direct:
050-501 82 61


Bekijk ook onze winkel

Heerestraat 117
9301 AE Roden

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag   9.00-17.30
Woensdag   9.00-17.30
Donderdag   9.00-17.30
Vrijdag   9.00-17.30
Zaterdag   9.00-17.00