Uw winkelwagen is leeg

Kamerplanten online kopen

U heeft ongetwijfeld af en toe behoefte aan rust. In drukke hectische tijden vormt uw eigen huis een rustpunt. Kamerplanten kunnen daarbij een belangrijke rol spelen. De schoonheid, de geuren en kleuren brengen uw omgeving tot rust en daarmee ook uzelf.

Uit studies is gebleken, dat de invloed van planten en bloemen groot is. Kamerplanten breken schadelijke stoffen in de lucht af en absorberen warmte en geluid. Hun aanwezigheid stimuleert creativiteit en vermindert stress. Kortom, u voelt zich lekkerder met planten in uw directe omgeving.

Kamerplanten zijn levende meubelstukken

Wij kunnen u op een andere manier naar uw kamerplant laten kijken. Wij willen u graag duidelijk maken hoe kamerplanten de sfeer kunnen beïnvloeden. U denkt toch ook zorgvuldig na over ieder 'gewoon' meubelstuk in het interieur. Om dit 'groene meubelstuk' volledig tot z'n recht te laten komen, is de keuze van de pot belangrijk. De juiste pot voegt veel waarde toe aan een kamerplant. We laten u dat graag zelf zien. U zult verbaasd zijn!

Wij geven u dan ook graag een professioneel advies en laten u zien wat er mogelijk is. U kunt natuurlijk ook zelf kiezen en de leukste kamerplanten online kopen in onze webwinkel!

Bent u op zoek naar boeketten, bloemstukken of een bloementaart? Ook die vindt u in onze webwinkel!

 

 

Kamerplanten

Kamerplant

 

 

 

 

Daarom bloemenatelier.nl:

Vragen? Stel ze direct:
050-501 82 61


Bekijk ook onze winkel

Heerestraat 117
9301 AE Roden

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag   9.00-17.30
Woensdag   9.00-17.30
Donderdag   9.00-17.30
Vrijdag   9.00-17.30
Zaterdag   9.00-17.00