Uw winkelwagen is leeg

Condoleance

Op een respectvolle manier je medeleven betonen kan soms best lastig zijn. Het verdriet overheerst en is moeilijk te vatten in woorden. Toch wil je graag laten weten dat je met iemand meeleeft, dat je aan ze denkt. Hoe doe je dat op een integere manier? Iemand condoleren en laten weten dat je aan die persoon denkt, krijgt met een bos bloemen een extra dimensie. Van een boeket gaat troost uit. En getroost worden op moeilijke momenten: dat kan iedereen waarderen. Stuur een bos bloemen waar je innige deelneming uit blijkt en toon op die manier je medeleven.

Sympathie Boeket

Troost aan nabestaanden 

Prachtige bloemstukken geven we mee aan de overledene. Een mooi gebaar, dat vaak diep ontroert. De laatste tijd zien we ook heel vaak, dat juist de nabestaanden getroost worden met "Sympathie Bloemen". Het medeleven, dat hiermee wordt uitgedrukt, vindt veel waardering in een verdrietige periode en biedt troost en vertrouwen aan mensen, die een groot verlies moeten verwerken.

Condoleance boeket versturen

Laat mensen weten dat je aan ze denkt en breng je condoleances over met een boeket. Bloemenatelier Jan van der Heijden bezorgt je boeket op een respectvolle wijze. Bestel je boeket nu, en bepaal zelf de bezorgdatum.

Daarom bloemenatelier.nl:

Vragen? Stel ze direct:
050-501 82 61


Bekijk ook onze winkel

Heerestraat 117
9301 AE Roden

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag   9.00-17.30
Woensdag   9.00-17.30
Donderdag   9.00-17.30
Vrijdag   9.00-17.30
Zaterdag   9.00-17.00