Uw winkelwagen is leeg

Bloemen laten bezorgen in Groningen?

Wil je snel bloemen laten bezorgen in Groningen en omstreken? Bij Bloemenatelier Jan van der Heijden heb je volop keuze in bloemsoorten, kleuren en accessoires. Je kunt bijvoorbeeld eenvoudig een leuke vaas bij je boeket bestellen. Of als je een bosje bloemen wilt laten bezorgen, een persoonlijk kaartje toevoegen. Veel boeketten bestaan uit meerdere kleuren. Een combinatie tussen roze bloemen en rode bloemen komt bijvoorbeeld veel voor. Als je speciale voorkeuren hebt qua kleur of bloemsoort, dan kun je deze eenvoudig aan ons doorgeven. Wij zorgen ervoor dat jij het boeket krijgt dat bij je past!

Wil je een speciaal bloemenboeket samenstellen of meerdere bloemen bestellen voor een gelegenheid? Je kunt bij ons ook terecht voor grote bestellingen en specifieke wensen. Wij zorgen ervoor dat jouw gewenste bloemen keurig op tijd en aan de juiste personen worden geleverd. Een boeket bestellen en versturen is nog nooit zo leuk geweest!

Bloemenzaak Groningen en omstreken

Vanuit onze bloemenzaak in Roden, vlakbij Groningen, Assen en Leek, bezorgen wij het hele jaar door bloemen. Per seizoen zijn er veel verschillen. Winterbloemen verschillen bijvoorbeeld sterk van zomerbloemen. Een winterboeket of herfstboeket is dan ook niet te vergelijken met een zomerboeket of lenteboeket. Vooral witte bloemen zijn erg populair in de winter. In de zomer zijn dit weer andere kleuren.

Al onze boeketten en bloemstukken kunnen vaak dezelfde dag nog worden verstuurd. Een bloemetje bestellen en laten bezorgen is eenvoudig en snel geregeld. Je kunt jouw favoriete boeket of bos bloemen veilig betalen met iDeal, Credit card of PayPal. Zodra je betaling is afgerond, gaan we je boeket versturen. Onze bloemenzaak is gelegen in het centrum van Roden. Door deze gunstige ligging zijn onze bezorgkosten in de regio erg goedkoop. Al vanaf € 3,- bezorgen wij bloemen aan huis!

Daarom bloemenatelier.nl:

Vragen? Stel ze direct:
050-501 82 61


Bekijk ook onze winkel

Heerestraat 117
9301 AE Roden

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag   9.00-17.30
Woensdag   9.00-17.30
Donderdag   9.00-17.30
Vrijdag   9.00-17.30
Zaterdag   9.00-17.00