Uw winkelwagen is leeg

Bloemen Peize

Bloemen laten bezorgen in Peize, doe je via Bloemenatelier Jan van der Heijden. Schitterende rode rozen, klassieke witte anjers of een wild veldboeket. Wij leveren vanuit onze bloemenwinkel in Drenthe de meest prachtige boeketten en bloemstukken bij jou aan de deur. En in Peize en omgeving zijn we zelfs de goedkoopste van heel Nederland! Voor maar € 4,00 bezorgen we de bloemen op het door jou gewenste adres in Peize en omgeving. En dat doet niemand ons na!

Wij vinden het belangrijk om in de webshop dezelfde service te leveren als in de winkel. We staan dus altijd voor je klaar. Heb je hulp of advies nodig bij het uitzoeken van een bloemetje? Bel ons gerust, dan nemen we samen het assortiment in de webwinkel door. Zo kom je tot de beste keuze, in iedere situatie! Ben je op zoek naar een specifiek boeket, voor een trouwerij of een uitvaart bijvoorbeeld? Neem dan even contact op, we bespreken je wensen en denken graag met je mee.

Bloemen bezorgen in Peize: goed en goedkoop

Behalve de laagste bezorgkosten, bieden we je altijd onze zeven-dagen-vaasgarantie. Dat betekent minimaal een week lang genieten van een vers boeket. En voor 12:00 uur besteld is dezelfde dag nog geleverd! In Peize, maar ook in de rest van Nederland.

Neus dus rustig door ons uitgebreide assortiment bloemen en bloemstukken. Heb je een specifieke boodschap die je met een bloemetje wil overbrengen? We hebben de symboliek achter verschillende bloemsoorten en –kleuren in een handig overzicht gezet. Zo is Bloemenatelier Jan van der Heijden niet alleen de goedkoopste optie in Peize, het is zeker ook de beste!

Daarom bloemenatelier.nl:

Vragen? Stel ze direct:
050-501 82 61


Bekijk ook onze winkel

Heerestraat 117
9301 AE Roden

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag   9.00-17.30
Woensdag   9.00-17.30
Donderdag   9.00-17.30
Vrijdag   9.00-17.30
Zaterdag   9.00-17.00