Uw winkelwagen is leeg

Bloemist Norg

Bloemen bestellen in Norg doe je bij Bloemenatelier Jan van der Heijden! Ook in Norg bezorgen wij sinds kort voor het lage tarief van maar € 4,00. En daarmee zijn we de goedkoopste van Nederland! Vanuit onze winkel in Drenthe leveren we boeketten, groot en klein, prachtige bloemstukken en zelfs Mobach karamiek bij je aan huis. We bezorgen het natuurlijk ook bij de gelukkige ontvanger van het bosje bloemen dat je verstuurt!

Net als in de winkel, kun je ook in de webshop de beste service van ons verwachten. Voor iedere gelegenheid hebben we een voorselectie van boeketten gemaakt: een verjaardagsbloemetje, een boeket ter felicitatie met een nieuwe baan, of gewoon een bosje bloemen om te zeggen dat je van iemand houdt. Bloemenatelier Jan van der Heijden heeft het perfecte boeket klaarstaan. Heb je behoefte aan persoonlijk advies? Ook dat leveren we graag via de webshop. Bel ons gerust, dan kijken we samen naar een passend boeket.

Bloemen bezorgen in Norg

Als je voor 12:00 uur bestelt, dan levert Bloemenatelier Jan van der Heijden nog dezelfde dag in Norg! En om ervoor te zorgen dat je minimaal een week kunt genieten van een vers boeket, bieden we altijd onze zeven-dagen-vaasgarantie. Een mooi bosje bloemen, in misschien wel het mooiste dorp van Nederland!

Bekijk dus op je gemak de boeketten en bloemstukken in onze webshop. Zoek in onze assortimenten en de selecties die we hebben gemaakt voor verschillende gelegenheden. Of ga direct op zoek naar de bloemen in jouw lievelingskleur. Waar je ook voor kiest, Bloemenatelier Jan van der Heijden levert kwaliteitsbloemen snel en goedkoop aan huis in Norg! 

Daarom bloemenatelier.nl:

Vragen? Stel ze direct:
050-501 82 61


Bekijk ook onze winkel

Heerestraat 117
9301 AE Roden

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag   9.00-17.30
Woensdag   9.00-17.30
Donderdag   9.00-17.30
Vrijdag   9.00-17.30
Zaterdag   9.00-17.00