Uw winkelwagen is leeg

Bloemen bezorgen Roden

Bloemen thuisbezorgen, veel gemakkelijker kan het haast niet. Een bloemetje sturen hoeft ook geen dagen te duren. Alle bloemen die bij ons voor 12.00 worden besteld, worden daarom dezelfde dag nog geleverd. Dit doen wij door heel Nederland. Bloemen sturen wij moeiteloos van Groningen naar Limburg en andersom.

Wil je een bijzonder boeket samenstellen voor een speciale gelegenheid zoals een rouwboeket, een kerststuk of een huwelijksboeket? Neem dan contact met ons op om alle mogelijkheden door te nemen. Wij zorgen voor een gepast bos bloemen dat aansluit bij jouw speciale wensen en voorkeuren.

Bloemen bezorgen wij ook goedkoop in Leek

Bloemenwinkel Jan van der Heijden hanteert verreweg de laagste bezorgkosten in Roden in Leek. We kunnen die verzendkosten zo laag houden, omdat we een lokale bloemenzaak hebben. Hierdoor ben je altijd verzekerd van mooie bloemen en uitstekende service. Je hoeft je dus nooit zorgen te maken om slechte kwaliteit of te late levering. Dat is de kracht van een ervaren bloemisterij in combinatie met het voortreffelijke netwerk van Fleurop. 

Bloemen vandaag bezorgen is bovendien geen enkel probleem. In onze online bloemenwinkel vind je hetzelfde assortiment als dat je bij je regionale bloemenzaak zou verwachten. Verse bloemen die met liefde worden verwerkt tot een kleurrijk bosje bloemen. Bloemen bezorgen in Roden en Leek is bovendien extra voordelig!

Goedkoop bloemen bezorgen en toch kwaliteit krijgen. Bij Bloemenatelier Jan van der Heijden werken we met minimale bezorgingskosten voor bloemen bezorgen in Roden en omstreken. Of het nou gaat om een bloemetje versturen of een dik boeket bezorgen, alle bloemstukken worden door onze partners snel en voordelig afgeleverd. Wil je een boeket bestellen maar heb je toch nog vragen of opmerkingen? Je kunt ons bereiken op 050-501 82 61 of per e-mail op info@bloemenatelier.nl. Wij vertellen je graag alles wat je wilt weten. Je kunt uiteraard ook altijd langskomen in onze bloemenwinkel in Roden, een klein halfuurtje van Groningen en Assen. In onze online bloemen winkel kun je veilig en vertrouwd betalen met iDeal, PayPal en Credit Card. Al het gemak dat je bij Fleurop bloemist mag verwachten!

Bloemen bezorgen, Roden en omstreken, al vanaf € 3,-!

Daarom bloemenatelier.nl:

Vragen? Stel ze direct:
050-501 82 61


Bekijk ook onze winkel

Heerestraat 117
9301 AE Roden

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag   9.00-17.30
Woensdag   9.00-17.30
Donderdag   9.00-17.30
Vrijdag   9.00-17.30
Zaterdag   9.00-17.00